Yemek Tarifleri

Limonlu Hindistancevizli Muffin Tarifi:

Malzemeler

  • 100 g tereyağ (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yumurta (oda sıcaklığında)
  • 1 limonun suyu ve kabuğunun rendesi
  • ½ su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • ½ su bardağı hindistan cevizi1.

Yapilisi:

1.Tereyağ, şeker ve limon kabuğu rendesi mikserla çırpılır.

2. Yumurtalar eklenir, çırpılır.

3. Süt eklenir çırpılır.

4. Limon suyu eklenir, çırpılır.

5. Hindistan cevizi rendesi, elenmiş un, kabartma tozu eklenir, karıştırılır.

6. 170 dereceye ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirilir.

Afiyet olsun.

Diger resimli yemek yariflerini okumak isterseniz Anne Kedi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Etiket Bulutu

%d blogcu bunu beğendi: