Yemek Tarifleri

ELMA SİRKESİ

MALZEMELER:

-Elma kabukları (yıkanmış)

-Su, Tuz

YAPILIŞI:

1- Elma kabukları bir kavanoza doldurulur. Üzerine biraz tuz ve su konup serin bir yerde bekletilir.

2- Sirke kokusu olunca süzülür. Şişelere doldurulur.

3- Salata ve turşularda kullanılır.

KISA BİLGİ:

Günde üç kere 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve üç kere çam balı yenirse romatizma ağrılarına çok faydalı olur.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Etiket Bulutu

%d blogcu bunu beğendi: