Yemek Tarifleri

MALZEMELER:

-2 soğan

-3 çorba kaşığı sıvı yağ

-1 çorba kaşığı un

-4 çorba kaşığı şehriye

-1 su bardağı süt

-Yarım demet maydanoz

-6 su bardağı et suyu veya su

-Tuz-Karabiber

YAPILIŞI: 1- Yağ ile ince doğranmış soğan hafif sararıncaya kadar kavrulur.

2- Un ilave edilir. 1- 2 defa karıştırılır. Et suyu veya su konur, tuz atılır.

3- Kaynayınca şehriye ilave edilir.

4- Şehriyeler pişince doğranmış maydanoz ve daha sonra da süt ilave edilir.

İstenirse karabiber serpilir.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Etiket Bulutu

%d blogcu bunu beğendi: