Yemek Tarifleri

MANTAR ÇORBASI

MALZEMELER:

-1 su bardağı küçük doğranmış KÜLTÜR MANTARI

-6 su bardağı et suyu

-1 adet soğan

-2 çorba kaşığı sıvı yağ

-2 çorba kaşığı un

-1 su bardağı süt

YAPILIŞI:

1- Küçük doğranmış soğan yağda hafifçe sarartılır. Un konur, birkaç kez karıştırılır.

2- Yıkanıp küçük doğranmış mantar ve et suyu ilavesiyle pişirilir.

3- Sofraya alınmadan süt ilave edilir.

Not: Mantar, faydalı bir besindir. Ancak tabiatta bulunan mantarların zehirsiz olanını ayırdetmek çok zordur. Bu bakımdan mutlaka KÜLTÜR MANTARI kullanmalıdır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Etiket Bulutu

%d blogcu bunu beğendi: